Om

Kjære gjest og sushi elsker – Velkommen til vår lille sushi-oase i Ski sentrum.

Raabiten så dagens lys 1. november 2018, og er drevet og eiet av 2 lokale familier med lang fartstid innen restaurant bransjen. Familiene Dinh og Myhre brenner for kvalitet, og vi jobber hardt for å levere gode opplevelser og kvalitetsmat til deg som gjest.

Vår visjon var å kunne servere sushi og japansk varmmat av høy klasse i uformelle og hyggelige omgivelser, til en fornuftig pris. Vi kan skilte med kokker med lang fartstid fra velrennomerte restauranter internasjonalt, og flere med lang fartstid på blant annet Alex sushi i Oslo og Stavanger.

I tillegg til take away og utkjøring, har vi også catering. Vi stiller gjerne med kokk(er) om arrangementet skulle trenge det, og vi lover at vi stiller med engasjerte og dyktige medarbeidere, som vil levere et produkt og et show gjestene sent vil glemme.

Last gjerne ned vår gratis App på Google play (Android) eller App store (IOS), så kan dere enkelt se bilder, oversikt over allergener, eller bestille deres neste sushi måltid som take-away/ levering.

Vi ønsker deg velkommen til et minnerikt opphold, og takk for at dere velger oss.

Hilsen råtassene på Raabiten Sushi Restaurant